Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/curvymama.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
CurvyMama - smart gravid også i plussize

Curvy Mama – velkommen til

Jeg er så glad for at du har fundet vej til min side – for så får jeg nemlig mulighed for at inspirere dig til at føle dig smart og lækker som curvy gravid. Tiden med babybule kan godt være lidt udfordrende – måske endda ekstra udfordrende hvis du lige som mig heller ikke lige er en størrelse 38 som kan hoppe i alting. Det er her der er brug for tips og tricks og ventetøj i store størrelser.

Rådene jeg giver her på siden bygger på mine egne erfaringer. Erfaringer dels som gravid pluspige, som ejer af en fysisk ventetøjs-butik for år tilbage og altå nu også med en webshop propfyldt med lækkert ventetøj og ammetøj til store piger.

Det er ca 14 år siden at jeg besluttede at der simpelthen manglede et sted man kunne gå hen efter inspiration og mulighed for shopping når man er gravid og ikke lige en størrelse 38. Jeg startede shoppen Lindholm of Denmark op og har siden udvidet med de ting som gravide pluspiger gennem tiden har ønsket at få i shoppen. Derfor kan jeg nu tilbyde ventetøj og ammetøj op til størrelse 58/60. AmmeBH´er med stor skålstørrelse (op til L p.t.) og alt i ammeindlæg og tilbehør.

Jeg håber rigtig meget at du vil finde inspiration her på siden – og måske også få lyst til at købe lidt i shoppen så du kan mikse og matche de styles du har i skabet med evt. et par komfortable ventejeans 🙂

Bloggen

Om Tabitha

Shoppen

 

Jeg håber sådan at jeg kan inspirere dig til at sammensætte lækre sæt så du får en lækker ventetøjs-garderobe. Jeg går efter at du kommer til at mikse styles fra dit eget skab med måske et par styles fra shoppen – på den måde skal du ikke skifte stil bare fordi du bliver gravid – du er jo stadig DIG 🙂

 

Hvad andre siger

Endelig noget jeg kan passe 🙂
Jeg har søgt efter ventetøj et stykke tid men pga overvægt er det svært at finde noget der passer…Fandt endelig noget her… jeg er MEGET tilfreds med det tøj jeg har fået og super god behandling.

Marie

Dejligt nemt. Hurtig levering. Rigtig god service. Jeg var glad for det jeg bestilte og kunne passe det hele. Fandt et par bukser jeg kunne passe, som jeg ellers har haft svært ved at finde andre steder. Kan varmt anbefale denne hjemmeside til andre.”

Mette

Super god kundeservice
Fin service – kan ikke gøres bedre.
God hjemmeside – fine varer – levering til tiden.
En reel forretning som man kan stole på.

Vibse