Curvy Mama – lidt om kvinden bag

Curvy Mama er navnet på min blog, som henvender sig til dig der lige som mig er træt af at det kan være svært at finde smart ventetøj og ammetøj til gravide som ikke lige er en størrelse 38 🙂

Curvy Mama er bloggen bag webshoppen Lindholm of Denmark hvor jeg har samlet en kollektion af lækkert ventetøj som får dig til at shine. Der er mest fra str. 44 og op til 58/60.

Jagten på ventebukser

Da jeg selv var gravid havde jeg virkelig svært ved at finde noget smart ventetøj – det var løst og uformeligt eller også var det joggingbukser som sad som om de var malet på. Det lykkedes mig at finde to par bukser jeg kunne prøve i en lokal butik efter jeg havde kørt en time i bil og drønet rundt for at finde en parkeringsplads… Da jeg prøver dem finder jeg ud af de var med brede, lige ben og sandfarvede! Det andet par var i stift kanvas-stof. Jeg lignede jo noget der var løgn. Oven i hatten kostede de så lige 900kr par par :S Behøver jeg sige at jeg kom hjem uden bukser. (stakkels mand siger jeg bare) grrr. DER besluttede jeg at det måtte der kunne gøres noget ved! Lindholm of Denmark blev grundlagt.

Butiks-eventyret

For år tilbage havde jeg butik i den lokale gågade med ventetøj og ammetøj i nogle år – men dels var byen lidt lille til så specifik en butik og dels fungerede det ikke med privatlivet med to (dengang) små drenge. Der kom ellers kunder fra hele jylland for at prøve tøj og få sammesat nogle lækre sæt. Men nu er jeg altså gået over til at hjælpe dig på nettet – ved hjælp af blogindlæg og tests og så min lille webshop. Dermed kan jeg også nå længere ud – og hjælpe endnu flere end bare lige de lokale i nordjylland 🙂

Curvy Mama

Bloggen og shoppen er personlige og for mig handler det om at hjælpe dig til at stråle og føle dig komfortabel og lækker gennem hele graviditeten.

 

Jeg håber du kan lide hvad du ser – at du føler dig inspireret til at sammensætte DIN ventetøjskollektion af styles du har fra skabet og måske et par styles fra min lille shop som supplement.

 

NB! Fra sommeren 2019 har shoppen fået ny ejer –  Karina som fremover kommer til at bestyre bloggen her også 🙂