Træt af at løbe fra butik til butik for at finde ting til barselstaskenammeBH´er eller ventejeans? Eller træt af at klikke ting hjem på nettet og sende retur og bytte frem og tilbage – endda med flere forskellige shops?

Så tror jeg at jeg har løsningen til dig!

Jeg husker hvordan jeg måtte køre en time i bil og stresse rundt for at finde en parkeringsplads – for at finde ventebukser – jeg har før beklaget mig her på bloggen over udvalget med de lige, brede ben og det stive, sandfarvede stof jeg kunne få ventebukser i bare fordi jeg havde krydset den magiske grænse for hvor stort man lavede ventetøj (jeg var en str 48 dengang). og så prisen på 900kr pr par :S ydrk… havde de så bare siddet lige i skabet så kunne det godt have gået an… men det gjorde de langt fra!

Jeg har også brokket mig over udvalget af ammeBH´er når man ikke lige er en fin lille størrelse 80C. Det var EN model i min størrelse… Så jeg kom hjem med en “hængekøje” uden opdeling eller støtte til barmen – men mere en form forrullepølse-facon som jeg så bare måtte leve med. Desuden var den kun i hvid og jeg måtte købe to for at have en at skifte med. Det blev så lige 1200kr !!

NU ER DET SLUT! Jeg vil gøre det meget lettere for dig!

Derfor har jeg lavet en serie SmartPak-bokse her i min shop.

Her klikker du bare hjem – jeg pakker en kasse der passer til dit behov. Du lægger kun et depositum som jeg kan hæve fra når du har haft tid til i ro og mag at prøve af hvad du vil beholde.

Vi tager et eksempel:

JeansBox

Her har jeg valgt nogle forskellige jeans ud til en JeansBox.
Du forkæler dig selv med din box og kan i ro og mag prøve de forskellige modeller og størrelser af hjemme hos dig selv i rigtigt lys og et godt spejl. De jeans du ELSKER og bare må eje bliver hos dig.

Hvis der er modeller eller størrelser du ikke vil beholde – så bruger du bare den medfølgende retur-seddel og pakkelabel og sender det retur til mig. Du skal bare aflevere pakken i nærmeste GLS-shop.

Når pakken lander her kigger jeg efter om du skal have nogle “byttere” tilsendt – så flyver de selvfølgelig afsted. Først herefter hæver jeg pengene for de styles du har valgt at beholde 🙂

På den måde kan du hygge dig med at prøve hjemme og kombinere med de toppe m.v. du har hjemme i skabet og du undgår at have penge ude og svæve og besværet med at sende frem og tilbage.

Send mig gerne en mail hvis der er bestemte modeller du har kig på – så kan jeg sørge for at de kommer med i din box 🙂

Jeg har også lavet en lille guide til dig så du kan se hvordan du lettest finder den helt rigtige størrelse ventejeans og tilpasser dem så de kan følge dig gennem alle 9 måneder med babybule 🙂 Den følger med i kassen så du kan bruge de små tips til at tilpasse dine ventejeans og vælge den helt rigtige størrelse 🙂

Flere Bokse

På samme måde har jeg lavet andre SmartPak-bokse som passer til dit behov.

Der er en AmmeBox med forskellige ammeBH´er og toppe – også i store størrelser

HospitalsPakken med forskellige ting til barselstasken

BabyBox med alt godt til mor og barn i starten

MamaBox med lækre ting til dig der er gravid

HjemmefødselsPakken med ting du kan få brug for når du vælger at føde hjemme.

Blot for at gøre det nemt og enkelt for dig 🙂 Jeg håber du syntes godt om idéen og kan finde en SmartPak som passer til dig. send mig gerne en mail hvis du har specielle ønsker 🙂

Tabitha