At finde det perfekte par ventejeans er ikke bare et spørgsmål om at følge trenden og finde et par baseret på hvad der er “in” i dag.

Der er flere faktorer du må tage i betragtning hvis du du gerne vil finde de ventejeans som passer bedst til din krops-type og din fine babybule.

Først skal du vide at der er flere forskellige styles at vælge imellem. Dine former og type kan også spille en stor rolle i dit valg. Så hvad skal du vide for at finde det perfekte par ventejeans som du bliver glad for – og som komplimenterer din krops-type? Lad os finde ud af det.

ventejeanspopulaer

 

 

 

 

 

 

 

De  forskellige jeans-typer

Der er flere forskellige jeans-typer du kan vælge imellem.

Først er der “jeggings” , der som navnet antyder er meget lig leggings i look og pasform. De har et smalt snit som “krammer” din krop – tit er de lavet i en lidt tyndere og blødere denim-kvalitet. Ventejeggings og jeggings til gravide er også med rib over maven.

En anden style som er meget populær er skinny ventejeans. De er kendt for deres komfort og smalle snit som sidder til ved anklerne. De er super fine under en ventetunika eller til en flot ventebluse med lidt vidde. De smalle ventejeans “forlænger” dine ben og får dem til at se smallere ud. De er ikke så gode hvis du har brede lægge da de vil fremhæve dem. Denne type graviditetsjeans kan være flotte selvom du har lidt ekstra fylde på lårene og bagen 😉

Skinny Ventejeans

Skinny Ventejeans – denim. Op til str. 3XL – tre benlængder

Skinny ventejeans i sort denim

Skinny ventejeans – sort. Op til str 4XL – tre benlængder

 

 

 

 

 

 

 

 

Straight jeans er også en populær style hvor benvidden er mere lige og går lige ned ved anklerne. Ventejeans med lige ben passer til de fleste og har et casual og afslappet look. Denne model graviditetsjeans er super fine hvis du har kraftige lægge og hvis du ikke er vild med tætsidende tøj. De har et mere rummeligt snit med bedre plads i lår og bagdel.

Indigo Ventejeans fra FunMum

Ventejeans med lige ben.
op til str. 4XL – 3 benlængder

Ventejeans fra Valja Lige Ben

Ventejeans med lige ben.
Op til str. 52

 

 

 

 

 

 

 

Så er der bootcut jeans. De var ret populære i starten af nullerne og er ved at komme frem igen. De går lidt mere ud fra knæet og ned og giver plads til et par støvler. De kan også “forlænge” looket på dine ben. Ventejeans med bootcut ser vildt flotte ud til et par høje støvler.

Linningen. Ved almindelige jeans er der forskellige højder på selve buksedelen. De ventejeans jeg har valgt ud har alle blød rib over maven og selve jeans-delen er mere low-cut. Så kan de nemlig bruges hele vejen igennem din graviditet. Der er ikke noget der strammer på din gravide mave. Du bestemmer selv om du er til at hive ribben op over maven for støtte og varme – eller du hellere vil folde ribben ned og bruge bukserne som mere low-cut under maven. Fælles for alle bukserne er at der er knap-elastik i linningen ved hoften så du kan justere den ind så ventebukserne sidder perfekt gennem alle 9 måneder.

Ribdelen er super fin til at støtte og forme babybulen i starten af graviditeten hvor du gerne vil at man kan se at du er gravid og det ikke bare er en forvokset muffintop du bærer rundt på 😛

ventejeans

 

 

 

Hvordan du finder du det perfekte par ventejeans til din krops-type

Når du skal finde det par ventejeans som passer bedst til dig er det godt at prøve sig lidt frem. Du må være villig til at prøve forskellige styles for at se hvad der klæder dig bedst. Men generelt set kan man sige at skinny ventejeans og straight ventejeans klæder de fleste typer figur.

De fleste af os ser også bedst ud i jeans med stræk – du skal bare finde nogle der er komfortable og ikke for tætsidende.

Det er godt at have en veninde eller god ven til at give sin ærlige mening når du prøver ventejeans 😉 Det kan virkelig være guld værd.

God jagt 😉 <3

P.S. Lad mig endelig vide hvis jeg kan hjælpe dig med at finde de perfekte ventejeans. Du kan fange mig på mail´en info@Lindholmof.dk eller på spørgefunktionen på de enkelte varer på shoppen 🙂

P.P.S. Vidste du at jeg altid gerne sender en anden størrelse (bytter) uden ekstra omkostninger for dig? Du betaler kun for at sende buksen retur – så sørger jeg for at sende en anden størrelse eller model afsted til dig 🙂 Mange af jer der har bestilt ventebukser i min shop har valgt at bestille forskellige modeller og størrelser ventebukser og ventejeans hjem til prøvning. Smart – for så behøver du bare at sende en pakke retur med dem det ikke lige skulle være 😉 Jeg sender penge retur på dankortet. Nemt og enkelt 😉

Tabitha / Lindholm of Denmark