Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/curvymama.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Vi vil også være smarte! | Curvy Mama

om ventetøj i store størrelser og det at være gravid pluspige.

I, som fast følger bloggen her på curvymama.dk tænker nok: Hvem er hun nu, hvor er Tabitha og hvad sker der? Bare rolig, alt er (næsten) ved det gamle, Tabitha har bare fået en praktikant, nemlig mig! Jeg hedder Karina, er 38 år gammel, uddannet pædagog og salgsassistent i Ønskebørn.
Jeg ved lidt af hvert om børn, forældre, hvad I har brug for og hvad der rør sig på det område. Derfor har jeg fået lov til at vise jer nogle af Lindholmof.dk´s fede styles, som Tabitha har valgt ud til shoppen.

Først vil jeg lige sige, at for mig personligt er det dejligt at vide, at der findes et sted, hvor vi der ikke lige kan hoppe i de gængse størrelser, også kan få ventetøj. Det er nemlig min store skræk, at når jeg står med en positiv graviditetstest, så skal jeg bo i uformeligt tøj og slaskede leggings i 9 måneder!
VI VIL OGSÅ VÆRE SMARTE!

Og især som i dag når solen titter frem, så higer vi efter flotte farver og lette tekstiler! Derfor har jeg valgt at vise jer et lækkert sæt fra Adia, som bare kan kombineres på utallige måder. Sættet består af en lang kimono og et par løse bukser med elastik i taljen. Det er super behageligt at have på og især i sommervarmen, når den forhåbentlig slår igennem.

Indtil da kan man jo nøjes med at bruge kimonoen til et par jeans fx, her en mørk ventejeans fra Christoff (helt nye, endnu ikke kommet på shoppen endnu) med blød elastikkant, der giver plads til din voksende mave. Her har jeg valgt at sætte en coralfarvet tanktop fra Adia til, der matcher printet på kimonoen.

Bukserne kan jo også bruges, som jeg også har vist her, med en lækker tynd strik fra Adia med lidt længde. Blusen vil sidde flot på såvel en begyndende bule på maven, som på en højgravid.

Jeg elsker at have tøj, der kan kombineres, derfor har jeg en del basis-tøj i min garderobe og så enkelte velvalgte cardiganer, kimonoer, skjorter, kjoler osv. der kan pifte et basis-sæt op med nogle farver og mønstre. Derudover bruger jeg også meget af mit tøj både til hverdag og fest, jeg sørger bare for at dresse det op eller ned med smykker, tørklæder, pumps, støvler eller sneakers.
Og dette syntes jeg også man let kan gøre som gravid. På den måde kan I nøjes med at købe få basisting, såsom et par gode vente-jeans, et par gode vente-leggings, et par gode vente- og amme-toppe, og så sætte almindelige cardiganer, kimonoer og skjorter og smykker til. Disse kan I jo bruge både før, under og efter graviditeten, og så står I ikke med an masse tøj, der er meget tidsbegrænset.

Her er kimono-sættet igen blevet brugt, da det er blevet lidt yndlingssættet i skrivende stund. Her har jeg sat det sammen med en sort Adia blondetop, som også bare er skøn at have på, og så gør den det lige lidt ekstra fint med blonden. Her kunne man også godt putte en lang kæde til, et par pumps eller et par flotte sandaler alt efter vejret.

Jeg er glad for sort uanset årstiden, og her er der altså også kommet nogle lækre fiskebukser fra Adia med mønster a la skind. De har plads til både mave og lår, og sidder løst, så de er dejligt luftige at have på.

Til mig er de ikke helt lange, men ved at de fx er lange til Tabitha selv. Jeg ville nok hive dem lidt op, så de sidder som stumpebukser, det kan de sagtens, da der er en del stræk i. Her har jeg stylet dem lidt forskelligt alt efter varmegraderne.


Man kan selvfølgelig også køre stilen mere klassisk i de mørke farver i kombinationer med sort/hvid og hvid/blå. Det kan jeg også rigtig godt lide selv, måske toppet med et par farverige sko eller tørklæde.

Her er Christoff vente-jeans sat sammen med Adia blondetoppen, og over denne har jeg sat den fede, lidt vamsede, grovstrikkede jakke/cardigan med knapper og læder-detaljer fra Gozzip.

For et lidt lettere udtryk, samt hvis det er lunere i vejret, kan man erstatte jakken med denne sort og hvidstribede skjorte fra Limited Collektion, enten igen sammen med blondetoppen, hvor skjorten så bliver som en slags cardigan/kimono eller bare alene som knappet skjorte – helt enkelt.

Jeg er ikke selv den store kjole-pige, men nogle gange er det bare rart bare at hoppe i en kjole, eller for mig en stor trøje/tunika, som kan bruges som kjole. Her har jeg også fundet et par stykker på lindholmof.dk – De skriger ikke af sommer, men de er begge to lette og enormt dejlige at have på. De har begge plads til både bagdel, barm og babybule, og de kan bruges både med bare ben, strømpebukser og leggings. De er begge fra Adia, som I jo næsten kan fornemme, er et mærke, jeg er ret vild med.


Den sorte er lækker blød og falder lidt tungt, men kan stadig bruges både vinter og sommer. Den hvide med blå striber er lidt tyndere og lettere, og jeg ser mig selv, gående i denne på stranden med brune ben og bare tæer. Bedre kan det da ikke blive!

Hvad vil jeg så med dette, mit første blog-indlæg nogensinde? Jo jeg ville vise lidt af det nye ,som der er at finde på shoppen. Men jeg ville også gerne fortælle og vise lidt om det med at kunne kombinere tøj på forskellige måder.


Som plussize gravid er det også vigtigt, om ikke vigtigere, at I føler jer tilpasse i det tøj I har på, da kroppens udseende jo ændrer sig hele tiden og jo slet ikke er den I plejer at være i. Så det at Tabitha her har en indbydende webshop er så skønt, syntes jeg.

Jeg håber, at I som jeg syntes, at det er nogle lækre ting, hun finder til os, for det er jo ikke kun gravide, der må handle derinde! Og jeg håber, at I kunne bruge min lille guide til noget – i hvert fald vil jeg opfordre jer alle til at klikke ind på shoppen og lade jer inspirere! Gravid eller ej!

Tak fordi I læste mit indlæg, og håber vi ses igen her på curvymama.dk!